Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Katy Perry csúnyább ruhákkal küzd az AIDS ellen

2009.05.29. 01:44 - Thirst

Címkék: celeb sex divat ciki

 

A napokban lőtte fel a méltán népszerű H és M divatház legújabb kollekcióját. A legfrissebb menő cuccok szlogenje idén nyárra "Fashion against AIDS", azaz "Divat az AIDS ellen", védnöke és modellje pedig Katy Perry.

Amikor a botrányhős énekesnőt a kollekció üzenetéről kérdezték, így vallott: "Az I Kissed a Girl című számom után sok kritika ért, miszerint arra buzdítom a fiatalokat, hogy experimentáljanak a sexben és próbáljanak ki minél több partnert, bármelyik nemhez is tartozót. A felelőtlen nemi élet azonban AIDS-hez vezethet, ezért úgy gondoltam, tennem kell valamit ez ellen az iszonyú járvány ellen, hogy helyrebillentsem az egyensúlyt."

Hogyan tudják tehát a H és M viselői felvenni a versenyt a sajnálatosan gyorsan terjedő kórral, az AIDS-cel? Katy Perry így fogalmazott: "Ebben a forradalmi kollekcióban stresszeltük, hogy a ruhák ne legyenek sexiesek vagy erotikusan kihívók. Úgy gondoltuk, hogy aki ezekben a csúnyább, előnytelenebb ruhákban jár, az nem talál majd magának sexpartnert, és ezzel is gátat vet az AIDS további terjedésének!"

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr891150142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása