Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Goodyear holdat kapott a homoszexuális magyar szakácsok büféje

2009.03.25. 17:25 - Thirst

Címkék: budapest evés díj homo

 

Mint ismeretes, a nemzetközi gumiabroncs-gyártó multicég, a Goodyear minden évben kiadja előkelő étteremkalauzát. Ebben kizárólag a világ legjobb vendéglői szerepelhetnek, és a szigorú minőségi előírásoknak megfelelő étkezdék egy, vagy kivételesen magas színvonal esetén két holdat kaphatnak. A legtöbb két Goodyear-holddal rendelkező étterem Olaszországban van; összesen négy ilyen vendéglővel büszkélkedhetnek az olaszok. Három Goodyear holdat pedig egy Svájcban dolgozó francia séf érdemelt még csak ki.

Magyar étterem azonban eddig még egyáltalán nem részesült "a vendéglátás Oscar-díjában", ezért igazi szenzáció, hogy 2009-ben végre egy magyar egységet is elismerésben részesített a Goodyear kalauza. Még nagyobb meglepetés, hogy a kiválasztott éppen a Büfé a Két Pistához, hiszen ez a vendéglő viszonylag alacsony árai mellett azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy a büfé kommunikációjában kifejezetten hangsúlyos, hogy az ételeket két István nevű szakács készíti, akik a fenti képen is látható logo tanúsága szerint "meleg" párt alkotnak, azaz nem kizárt, hogy homoszexuálisok.

A budapesti "Kö-Ki" központ tőszomszédságában található büfé látogatottsága természetesen sokszorosára ugrott a múlt heti bejelentés óta, és valamennyi talponálló július közepéig máris le van foglalva. Az étteremre a külföldi sajtó is felfigyelt, igaz, több újságíró is megjegyezte, hogy a vendéglátók a Goodyear hold mellett valószínűleg csak a hírverés kedvéért hívják fel a figyelmet szexuális hovatartozásukra is. A kérdés mindenesetre egyelőre megválaszolatlan: vajon meddig fogja tartani alacsony árait a Büfé a Két Pistához?

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr301025245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása