Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Ingyenesek a Magyar Telekomnál a nem tényleges beszélgetések

2009.03.27. 17:24 - Thirst

Címkék: telefon jelentéstelen

Idézzük a Magyar Telekom előfizetői szerződését.

"Az ügyfél a befizetett belépési díj összegét (nettó 3000 Ft) a bekapcsolástól számított 3 hónap alatt bármely Magyar Telekom vezetékes irányba lebeszélheti, a fel nem használt forgalmi kedvezmény nem vihető át a következő hónapokra. Amennyiben a tényleges havi forgalom meghaladja a lebeszélhető összeget, illetve annak fennmaradó részét, az a számlán – külön feltüntetve – kiszámlázásra kerül. Az előfizető díjfizetési kötelezettsége a tényleges forgalom vonatkozásában áll fenn."

Ezek szerint csak a tényleges forgalom vonatkozásában kell telefonszámlát fizetni. Ha egy beszélgetésünk nem volt tényleges, az ingyen volt. További jó hír, hogy az összeget a számlán számlázzák ki és nem például a telefonkönyvben vagy Magyar Nemzet hasábjain.

Köszönjük, Magyar Telekom.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr161029617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása