Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Sok fejfájást okoz a Jóban-rosszbanért rajongó spániel

2008.08.19. 20:14 - Thirst

Címkék: sorozat tévé kutya rajongó

Egy sajtóközlemény szerint a Jóban-rosszban rajongói táborának oszlopos tagja egy spániel is. A három éves kutyust mindig is megnyugtatta-lekötötte, ha gazdija, a békéscsabai F. Teréz (63) bekapcsolta neki a tévékészüléket.

A néninek egy évvel ezelőtt tűnt fel, hogy kutyája esténként bekapcsolt tévé mellett is ugyanúgy vonyít tovább, kivéve, ha éppen a Jóban-rosszban egy epizódja megy. A barátságos spániel azóta a népszerű sorozat rajongójává vált, és annak valamennyi részét látta.

Egy derék gazdi bármit megtesz kedvencéért, Teri néni azonban gyakran bosszankodik, mivel ő addig csak a Barátok köztet nézte és nem szereti a kórházas teleregényeket. "Az ember akkor örül, ha nem lát orvost, nem hogy még a tévében is őket nézzem" - mondta. A jelentések szerint F. Teréz gondolt már rá, hogy külön tévét vásárol az ebnek, de sajnos nyugdíjából nem telik még egy készülékre.

Az aranyos kutyus azonban, úgy tűnik, hajthatatlan. Minden este hét órakor csaholva várja kedvenc műsorát, és Teri néni ilyenkor kénytelen a megfelelő csatornára kapcsolni. "Már a főcímzenét is el tudja ugatni!" - csóválja a fejét F. Teréz.

A kutyus neve Mazsola.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr38623648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kattyka 2008.08.26. 11:43:00

haha, az én kutyámis imad tévézni


süti beállítások módosítása