Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Lady Gaga nem akar olyan ciki lenni, mint a Spice Girls vagy a Pet Shop Boys

2009.04.24. 10:56 - Thirst

Címkék: celeb fiatal múlt ciki

Köztudott, hogy a 2009-es év szupersztárja, Lady Gaga honnan kapta a nevét: a Queen nagy sikerű slágere, a Radio Gaga című dal inspirálta a névadást. Ez a fele a művésznévnek rendben is van, de az olasz származású amerikai énekesnőtől, aki már több No. 1. helyezést ért el a világon, azt eddig elfelejették megkérdezni, hogyan lett a Radióból Lady.

A választ tegnap egy tévés interjúból tudtuk meg, ahol a Stefani Germanotta névvel született sztár elmondta, nevetségesnek tartja az olyan előadókat, akik fiatalkorukban fiatalos nevet választottak maguknak, és ez öregségükre is rajtuk maradt. Ő nem akart ugyanebbe a hibába esni.

"A Spice Girls visszatérése is azért volt bukás 2007-ben" - nyilatkozta Lady Gaga - "mert az együttes tagjai már 35 körül járnak, azaz a közönség szemében nyilvánvalóan nem lányok már. Ugyanígy a Pet Shop Boys esetében ezek a bizonyos fiúk már túl vannak az ötvenen is. A szerencsétlen névválasztás csak még jobban felhívja a figyelmet arra, mennyire eljárt már felettük az idő. Egy olyan névben, mint Backstreet Boys vagy New Kids on the Block, benne van, hogy a projektet csak pár évre előre tervezték, és nem számítanak arra, hogy hosszútávon is sikeresek lesznek. Én bízom önmagamban és a zenémben, és ami a legfontosabb, akár hatvan éves koromban is Lady leszek. Sőt, akkor talán még jobban rám fog illeni a név, mint most."

Magyarázat: az angol "girl" szó jelentése lány, a "boy" szó jelentése fiú, a "lady" szó jelentése hölgy, a "kid" szó jelentése (kecske)gida.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr771081616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picujka 2011.09.06. 22:05:26

Na ilyen névvel hogy gaga én nem pofáznék a helyében. :DD


süti beállítások módosítása