Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Sólyom László is szerepel a kiszivárogtatott listán

2009.03.20. 09:47 - Thirst

Címkék: celeb lista hetero titok politikusok

Több korábbi fenyegetés után ismeretlenek a héten feltették heteroszexuális politikusok és közéleti szereplők névsorát az internetre. Az érintettek közül többen próbálták meg a listát levetetni a világhálóról, és a személyiségi jogokat sértő adathalmazt először közzétevő site-ot sikerült is pár óra alatt lezáratni, de az addig eltelt néhány óra leforgása alatt az információkat több más weboldal is átvette, köztük blogunk is.

Nagy megdöbbenést okozott, hogy a listán szereplő nevek között több prominens magyar politikus és néhány művész, illetve egyéb közéleti szereplő is megtalálható. Az névsor szerint heteroszexuális személyiségek közül a legmagasabb rangú maga a köztársasági elnök, Sólyom László (képünkön), de több pártvezér, kormánytag, illetve köztisztviselő is szerepel a nevek között, így például Rogán Antal, Semjén Zsolt, Fábry Sándor, Hack Péter, Polt Péter volt legfőbb ügyész, Lapite Oludayo (ismertebb nevén "Fekete Pákó"), Hunvald György, Czeizel Endre, Hajós András humorista, Békesi László volt pénzügyminiszter, Csurka István, Aigner Szilárd, Herényi Károly, illetve Tarlós István.

A sors fintora, hogy a heteroszexuálisként törvénysértő módon megnevezett személyek között maga Jóri András is szerepel, az adatvédelmi országgyűlési biztos.

Sokan úgy vélik, hogy a kétes valóságtartalmú kiszivárogtatás mögött Havas Henrik állhat, aki korábban már többször is büszkén hangoztatta heteroszexualitását, és talán ezúttal úgy érezte, ha kell, akár ilyen eszközt is latba vet ügye érdekében. Az ismert tévés személyiséget külföldi tartózkodása miatt még egy médiumnak sem sikerült megszólaltatnia az eset kapcsán. Havas Henrik többek között azért is gyanúba keveredett, mert az ő neve nem szerepel a listán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr741013583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása