Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Köszönetet mondott a magyar melegszervezet Gundel-Takács Gábornak

2009.05.18. 17:42 - Thirst

Címkék: zene reklám celeb verseny homo

Szóbeli köszönetben részesítette a magyar melegek jogaiért küzdő Meleg Háttér egyesület Gundel-Takács Gábort, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar kommentátorát. A homoszervezet sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a népszerű riporter-műsorvezetőt a meleg nézőpont következetes érvényesítéséért részesítik köszönetben.

A közvetítőtől kiemelt egyik "beszólás" a képen látható Alexander Rybak kapcsán hangzott el az m1 közvetítése során, amit csak Magyarországon több tízezer ember kísért figyelemmel élőben. A Norvégia színeiben fellépő sztár előadása utáni ováció közepette Gundel Takács Gábor megjegyezte: "Nagyon népszerű a fiatalember itt a stadionban, és nyilván a fiatal lányok körében is." A Meleg Háttér egyébként támogatásáról biztosította a dalverseny magyar résztvevőjét, Ádok Zolit is, akinek remek teljesítménye ellenére nem sikerült bejutnia a döntőbe, feltehetőleg bizonyos nézők és zsűritagok melegellenes elfogultsága miatt.

Amint az a világsajtó vasárnap reggel hírüladta, a Moszkvában rendezett fesztivált végül meg is nyerte Alexander Rybak, akivel a jelenleg német tulajdonban lévő Reebok sportruházati cég máris szponzorációs támogatási szerződés megkötését fontolgatja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr341129125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása