Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Szerelmet ígér a hajóra a botrányhős énekes

2009.06.05. 10:31 - Thirst

Címkék: zene sex party pénisz bizarr szexshow

"Szerelemhajóvá varázsoljuk az A38-at" - tódítják a The Kolin együttes tagjai legutóbbi sajtóközleményükben. A botrányhős fiúk, akik közül Márkó, az énekes állítólag elküldte heréi fotóját egy internetes bulvárlapnak, újabb akcióval próbálják magukra felhívni a sajtó és a közönség figyelmét.

Hogy a jövő csütörtökön milyen sokkoló mutatvánnyal sokkolják majd a publikumot, az sem sajtóközleményből, sem a fent látható virtuális szórólapból nem derül ki. Az A38-as Állóhajó szervezőcsapatától azonban úgy tudjuk, hogy a koncertre erotikus szolgáltatásokat is nyújtó, törpenövésű toplessz hölgyeket szerződtett a The Kolin háttértáncosnak. A bizarr szexshow résztvevői a pletykák szerint játékmackónak lesznek öltözve, erre utal állítólag a fenti szórólap jobb felső sarkában látható figura.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr481165066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása