Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

Szeméthegy alá került Quentin Tarantino robogója

2009.05.27. 23:20 - Thirst

Címkék: celeb elveszett szemét

 

A 2007-2008-as nápolyi szemétkrízist idézik a dél-franicaországból jelenleg érkező hírek, tudósítások. A hulladékgyűjtés és -eltávolítás zavarainak okozója  a Provence-Alpes-Cote d'Azur régióban ezúttal azonban nem a maffia, hanem a pénzügyi válság. A térség közterületfenntartója ugyanis csődbe jutott, a dolgozók pedig, mivel több hónapi fizetésükkel van hátralékban munkáltatójuk, sztrájkba léptek.

A fenti fotó tanúsítja, hogy a szeméthegy már azokat a járműveket is kezi ellepni, amelyek 2-3 napja ugyanott parkolnak, nem kis bosszúságot okozva tulajdonosaiknak, jelen esetben Quentin Taratnino filmrendezőnek (Ponyvaregény, Kutyaszorítóban, Kill Bill).

A válsághelyzettel sújtott terület egyik főbb városának, Cannes-nak filmfesztiválja ugyan rendben lezajlott, de az amerikai moziguru egy parti után nem találta járművét. Mire másnap este megtalálta, már több zsák szemét alól kellett kibányásznia.

Több elemző szerint nem kizárt azonban, hogy a hulladékhegy nem véletlenül landolt éppen Tarantino robogóján. Előfordulhat ugyanis, hogy az akció mögött tréfás kedvű ex-rajongók állnak, akik így tiltakoznak a rendező filmjeinek egyre csökkenő színvonala ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr951147913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása