Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

UFO-nyelvből vizsgáztak a Rigó utcában

2008.08.21. 19:09 - Thirst

Címkék: ufo tévé egyetem

A héten lezajlott az első sikeres középfokú nyelvvizsga a Rigó utcában - UFO nyelvből. A sikeres vizsgázó U. Zsolt (28) budapesti lakos volt, aki a bizonyítvány birtokában végre átveheti a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomáját.

Amint arról a fiatal közgazdász már több televíziós talkshow-ban is beszámolt, élete során eddig háromszor rabolták el a földönkívüliek. Első alkalommal még gyerekként, ekkor csak egy rövid időre, másodszor azonban már több órát volt távol, a legutóbbi alkalommal, 2004. februárjában pedig egy teljes hétvégére. Bár a rejtélyes lények végig kómában tartották Zsoltot, beavatkozásukhoz kétség sem férhet, hiszen az emberrablás után az áldozat furcsa tünetekkel ébredt, például visszatértek csecsemőkori emlékei régen meghalt dédszüleiről vagy éppen az Uzsoki utcai kórházról, ahol született, és UFO nyelven kommunikálni is megtanult mindössze két nap alatt.

Zsolt egyetemi hallgatóként azóta gondolatátvitellel többször is kapcsolatba tudott lépni korábbi elrablóival ezen bizonyos nyelv segítségével, amelyen - mint később megannyi konferencián tapasztalta - a világ több elismert ufológusával is el tudott beszélgetni.

"Egy egyesült államok-beli konferenciáról hazafelé jött az ötlet, hogy le kéne tennem a középfokút UFÓ-ból" - számol be Zsolt, aki addig nem szerezheti meg diplomáját, amíg alapfokú angol C nyelvvizsgájához egy középfokú bizonyítványt is be nem szerez. A Rigó utcai állami nyelvvizsgaközpont, mióta nem élvez monopolhelyzetet, szerencsére már sokkal nyitottabb az új kezdeményezésekre, mint korábban. A vizsgabizottság egy nyelvészből és Magyarország egyetlen akkreditált ufológusából állt, és csak szóbeli megmérettetést tartottak. "Az UFO nyelvet itt a Földön csak beszélni tudjuk, hiszen nem áll még rendelkezésünkre a rögzítéséhez szükséges fejlett technika" - magyarázza az okokat Zsolt, hogy miért maradt el az írásbeli vizsga.

A kollokviumon megszerezhető 100 pontból Zsolt kitűnő teljesítménnyel 83 pontot ért el, bőven átlépve a szükséges 60-pontos lélektani határt. A Rigó utcai nyelvvizsgaközpont szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy egyelőre még nem érkezett mástól jelentkezés UFO-nyelvvizsgára, de a jövőben számos érdeklődőre számítanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr50623721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jó angolos 2008.08.21. 23:15:47

hát végülis ha latinból is lehet, sőt van szóbeli is, akkor már...


süti beállítások módosítása