Mongol spagetti

Hírek, érdekességek a nagyvilágból, illetve azon kívülről.

Friss topikok

A Barátok közt szereplői nyitották a szezont Délegyházán

2009.03.18. 15:32 - Thirst

Címkék: sorozat celeb tévé pénisz meztelen

A korán jött jó időre való tekintettel már a hétvégén megnyílt a Délegyházi Nudista Strand (DNS). Hogy az idei év első nyitva tartási napjára felhívják a közvélemény figyelmét, a megnyitóra sztárvendégeket hívott a Strand: a Barátok közt komplett szereplőgárdáját.

A képen látható Kárpáty Péter (Berényi András) így nyilatkozott: "Rögtön igent mondtunk a felkérésre, hiszen jól esik egy nehéz forgatási hét után egy kicsit ruhátlanul ejtőzni". A víz azonban még igen hideg volt, a legmerészebbek is csak bokáig-térdig gázoltak bele a tóba. Ábrahám Edina, akit a nagyközönség a ravasz Berényi Claudia szerepében ismert meg, hozzátette: "Bevallom, nem először járok nudista strandon, igaz, itt Délegyházán még nem voltam. Általában a tengerpartot preferálom, de oda sajnos évente csak egyszer jutok el."

Az eseményen a nemceleb résztvevők is igen jól érezték magukat, sőt, a sorozat készítőinek stábja is úgy vélte, ezt a napot meg kell ismételni. A DNS igazgatóhelyettese, Kovalcsik-Tóth Kevin elárulta: "A Barátok közt producereivel a mai napon kötött egyezségünk értelmében nincs kizárva, hogy intézményünk jövőbeni epizódok helyszínéül fog szolgálni. Az írók máris elkezdték fontolgatni, hogyan tudják bevonni a nudista strandot a sorozat szövevényes cselekményébe, mi pedig előzetesen megadtuk a forgatási engedélyt."

A sorozatból hamarosan távozó, Magdi anyust alakító Kapolcs Zsófinak már nem engedi az RTL-Klub vezetősége, hogy a szereplőgárda tagjaként jelenjen meg, így a szervezők legnagyobb szomorúságára ő távol maradt a megnyitóünnepségtől.

(Kárpáty Péter teljes, torzításmentes fotóját a személyiségi jogok védelme miatt nem közölhetjük.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolspagetti.blog.hu/api/trackback/id/tr81009922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása